Wednesday, September 20, 2006

Online plug & play Narrowcastingplatform

Nieuw platform voorziet franchiseorganisaties van centrale controle en lokale flexibiliteit

Wij hebben de web-based applicatie message-manager™ ontwikkeld en operationeel ingezet. Hiermee kan de formulemanager van een franchiseorganisatie overal en op ieder gewenst moment via internet de uitzendingen per lokatie aansturen en controleren. Anytime, anyplace, anywhere !
Tegelijkertijd kan de individuele ondernemer lokaal zijn acties inbrengen en afstemmen op doelgroep en voorraad zonder dat afbreuk wordt gedaan aan huisstijl en centraal beleid.

De message-manager™ geeft toegang tot een contentbibliotheek waarin allerlei content voorradig is. Deze bibliotheek wordt voortdurend aangevuld met nieuwe productuitingen en acties zoals foto’s, video’s, visuals, standaard templates met of zonder geluid.
Het platform is eenvoudig in gebruik en vormgegeven vanuit het principe ‘what you see is what you get’. Wanneer de ondernemer geen eigen acties wenst te selecteren wordt automatisch de reguliere uitzending uitgezonden.

Het hoofdkantoor bepaald de centrale aansturing, waarbij huisstijl- en kwaliteitsbewaking qua content gegarandeerd zijn. Tegelijkertijd kan de individuele ondernemer op lokatie door middel van de message-manager™ en via de contentbibliotheek zijn eigen acties eenvoudig samenstellen met foto’s, video, teksten, etc.

Hiermee voorziet het narrowcastingplatform in de behoefte van franchiseformules aan centrale controle en lokale flexibiliteit.

Het narrowcastingplatform is operationeel van start gegaan bij de franchiseorganisatie FFC uit Zeist.
Het Narrowcasting traject heeft als doelstelling impulsaankopen te stimuleren. In de vestigingen zijn schermen nabij de kassa geïnstalleerd waardoor de bezoeker gegarandeerd wordt bereikt. De content bestaat uit zowel productadvertenties van de franchiseorganisatie, huisleveranciers en doelgroep-adverteerders. De actuele redactionele items worden aangeleverd door PCM Uitgevers. Het project is vorige week gestart.

Josette van de Bult - Commercieel Directeur
Wilbert de Vries - Technisch Directeur Instore Communication

1 Comments:

At 7:39 PM, Blogger Canol Zeren said...

beste josette,
waar kan ik op jullie website meer info vinden over de message manager@

 

Post a Comment

<< Home